Régi(jó) régió

regijo-regio-leiras1

A kockás-abrosz világába, egy magyar gasztronómiai ízutazásra szeretnénk meghívni vendégeinket, megfűszerezve a helyi vendégszeretet melegségével és szakértelmével.

Célunk, hogy belga éttermünkben legyen egy, a tradicionális magyar konyha fogásait is tartalmazó kínálat. A hagyományos régi ételeket minden nap elkészítjük vendégeinknek.

Edvi László konyhafőnök, Győr környéki termelőktől garantált minőségű, friss nyersanyagokból a különböző ízek, eljárások ismereteivel alkotja meg a fogásokat, egyesítve a klasszikus főzési technikákat a modern gasztronómiai trendekkel.

Garantáljuk, hogy hely-ből ízleni fog!

reijo-nyersanyag

Világtrend Győrben: egyél jól, élj jól – térjünk vissza fenntartható gyökereinkhez!

A gasztronómiában a top trendek évek óta változatlanok, idén is a helyből származó alapanyagok felhasználása a listavezető.

Mi is megpróbálkozunk azzal, hogy hetente két napon a tradicionális magyar konyha fogásait tartalmazó kínálattal egészítjük ki az étlapot. Kockás abrosz, azon a helyi értéknek számító szódásüveg. Egy csipet nosztalgia, és sok csipet só, bors, ahogy az a magyar ételekhez dukál.

 

Szerettük volna, ha Győr környékéről származó igazi, hamisítatlan áru kerül a konyhára. Az új étlapra kerülő ételek elkészítésekor alapszabály, hogy a konyhában ne használjunk, se fagyasztót, se konzervnyitót! Azonban legyenek tradicionális ételek frissen főzve, sütve. Nem könnyű ezeket elkészíteni, mert a magyar konyhában főzni kell. Egy pacalt elkészíteni, komoly szakmai felkészültséget igényel!

Belga Étterem és Söröző

A „Régi(jó) régió” üzenet egy gondolkodásmódot tükröz. Egyél jól, élj jól – visszatérni fenntartható gyökereinkhez, úgy, hogy a kivételes ízű, illatú terményeire méltán büszke Kisalföld gasztronómiájában újra megjelenjenek a hazai falvak minőségi termékei. Ezzel a helyi termelőket segíthetjük, közben a vendégeink igazi csemegét is fogyaszthatnak!

 

Az éttermi étel- és italárakhoz 10 % felszolgálási díjat számítunk fel.
Alle Preise für Speisen und Getränke verstehen sich zuzüglich 10 % Bedienungsgeld.
All prices of meals & drinks are subject to additional 10 % service charge.

Utolsó rendelés zárás előtt fél órával.
Last orders half an hour before closing time.
Letzte Bestellung 30 Minuten vor Geschäftsschluss.

Jó étvágyat kívánunk! Enjoy your meal!
Guten Appetit!

Belga Étterem és Söröző
1. kategória

Tiszolcziné Bertalan Emma
éttermi igazgató
éttermi mester

Edvi László
konyhafőnök
mesterszakács

Üzemeltető:

Danubius Zrt. Hotel Rába City Center
9021 Győr, Árpád út 34.

A Belga

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében!
Utazz a világhírű belga sörök titokzatos világába és élvezd a különleges fantázianevek mögé rejtett, íz- és színharmóniában megkomponált fogásokat!

Megközelítés

  • Belga Étterem és Söröző

  • 9021 Győr, Árpád út 34.

  • Telefon: +36 96 889 460

  • belgagyor@danubiushotels.com

Nyitva tartás

  • Hétfő - Szombat11.00 - 24.00
  • Vasárnap11.00 - 22.00
  • Ünnepnapokon11.00 - 22.00