2013. november 25-től

Irány Pécs!

Hotel Palatinus City Center
Hotel Palatinus City Center

Ezen a héten a Belga vendége a Hotel Palatinus City Center, a Pécs történelmi    belvárosának szívében található, különleges hangulatú, szecessziós szálloda.
flydumps

Tökéletes kiindulópont Pécs felfedezéséhez!

A Hotel Palatinus most elhozza Önöknek Pécs ízeit, ezen a héten minden nap  más és más különlegességeket kóstolhatnak meg, részt vehetnek  nyereményjátékon és megismerhetik a Hotel Palatinus egyedi  csomagajánlatait.

 

cezar-funfkirchen-pezsgo-termeklap

Hétfőn
Fünfkirchen – Pécsről elnevezve. Az 1800-as évek végén épült első magyarországi pezsgőházban gyártják és a több száz éves katakombákban tárolják 5 szint mélyen az igazi pécsi pezsgőt.

Belga csoki a Belgában

Kedden
Belga csoki a Belgában – a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed csokoládéboltjában belga     alapanyagból készült kézműves csokoládét Pécs nevezetességei díszítik. Elvarázsol,         akár csak Pécs!

Cirfandli

Csütörtökön
A Cirfandli hazája – Pécsi borvidék. Minden cseppje a Mecsek ízével jutalmazza meg Önt. Minden kortyban ott a mediterrán vidék hangulata – lágy szellő, illatos virágcsokor.

Pénteken
Baranyai szárma – egyszóval töltött káposzta másképp. A baranyai nemzetiségek kedvelt étele, dinamikus füstölt ízesítéssel.
MB3-861

A Belga

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében!
Utazz a világhírű belga sörök titokzatos világába és élvezd a különleges fantázianevek mögé rejtett, íz- és színharmóniában megkomponált fogásokat!

Megközelítés

  • Belga Étterem és Söröző

  • 9021 Győr, Árpád út 34.

  • Telefon: +36 96 889 460

  • belgagyor@danubiushotels.com

Nyitva tartás

  • Hétfő - Szombat11.00 - 24.00
  • Vasárnap11.00 - 22.00
  • Ünnepnapokon11.00 - 22.00