Heti menü

2019. október 21-25.

A menü
Ár
B menü
Ár
C menü
Ár
hétfő
Fokhagymakrémleves
Ananászos pulykamell, krokett
980,- Ft Fokhagymakrémleves
Brassói aprópecsenye, hasábburgonya
Pohárkrém
1500,-Ft Fokhagymakrémleves
Salátatál gombás palacsintametélttel
980,- Ft
kedd
Vágottborsóleves
Borsos marhatokány, tarhonya
980,- Ft Vágottborsóleves
Hortobágyi palacsinta
Napi desszert
1500,-Ft Vágottborsóleves
Árpagyöngy rizottó sült tökkel
980,- Ft
szerda
Ünnep Ünnep Ünnep
csütörtök
Tyúkhúsleves
Babfőzelék, sertéspörkölt
980,- Ft Tyúkhúsleves
Párizsi pulyka, saláta
Fagylalt
1500,-Ft Zöldborsóleves
Rántott gomba, rizs, tartármártás
980,- Ft
péntek
Nyírségi gombócleves
Aranygaluska, tejsodó
980,- Ft Nyírségi gombócleves
Csirkemell roston polentával
Napi desszert
1500,-Ft Gombakrémleves
Coleslaw saláta, tavaszi tekercs
980,- Ft

A menü igénybe vehető 11.30 – 15.00 óra között.

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Kassai László

Chef

Asztalfoglalás

A Belga

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében!
Utazz a világhírű belga sörök titokzatos világába és élvezd a különleges fantázianevek mögé rejtett, íz- és színharmóniában megkomponált fogásokat!

Megközelítés

  • Belga Étterem és Söröző

  • 9021 Győr, Árpád út 34.

  • Telefon: +36 96 889 460

  • belgagyor@danubiushotels.com

Nyitva tartás

  • Hétfő - Szombat11.00 - 24.00
  • Vasárnap11.00 - 22.00
  • Ünnepnapokon11.00 - 22.00