Nyitva tartás
- Hétfő - Szombat11.00 - 24.00
- Vasárnap11.00 - 22.00
- Ünnepnapokon11.00 - 22.00
2019. február 18-22.
A menü |
Ár |
B menü |
Ár |
C menü |
Ár |
|
---|---|---|---|---|---|---|
hétfő |
Karalábéleves Sonkás-sajtos kocka |
980,- Ft | Karalábéleves Debreceni karaj, burgonyapüré Narancsos csokoládészelet |
1500,-Ft | Karalábéleves Paprikás burgonya, rántott zöldségek |
980,- Ft |
kedd |
Rántott leves Sertéssült tejszínes gombamártással |
980,- Ft | Rántott leves Vasalt csirke, rizs, vegyes saláta Diabetikus túrókorong |
1400,-Ft | Rántott leves Joghurtos-citromos tésztasaláta |
980,- Ft |
szerda |
Gyümölcsleves Pulyka cordon |
980,- Ft | Gyümölcsleves Marsall máj, pirított burgonya Sacher szelet |
1300,-Ft | Gyümölcsleves Zöldséges tortilla |
980,- Ft |
csütörtök |
Daragaluskaleves Húsgombóc paradicsommártással |
980,- Ft | Daragaluskaleves Olaszos halfilé Diós-körtés szelet |
1400,-Ft | Daragaluskaleves Olaszos halfilé |
980,- Ft |
péntek |
Frankfurti leves Aranygaluska |
980,- Ft | Frankfurti leves Rántott hal, párolt zöldségek Mézes szelet |
1500,-Ft | Zöldségleves Rántott hal, párolt zöldség |
980,- Ft |
A menü igénybe vehető 11.30 – 15.00 óra között.
Kassai László
Chef