Kirándulások, programok Győr környékén

 

HOTEL RÁBA CITY CENTER ***

TALÁLKOZÁSOK TÖRTÉNELEMMEL, KULTÚRÁVAL, TERMÉSZETTEL

ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS A RÁBA QUELLE FÜRDŐBEN

Élményfürdőzés különleges éjszakai hangulatban (élménymedencék, csúszdák, szaunakert, termál medence, egészségsziget)
Minden pénteken 21.00 – 24.00 óra között

ETO PARK- MEXTRÉM PARK

A földön csúszó-mászó rendszer, a levegőben drótkötélpálya várja az adrenalin kedvelőket, mintegy 2000 m2-en. A különféle nehézségű pályák számos ügyességi akadályelemmel tarkítva igazi próbatételt jelentenek a vállalkozó szelleműeknek. Az adrenalin és a jókedv garantált! A Mextrém-ben boulder falak is várják az érdeklődőket.

RIOTER PAINTBALL KLUB

3 izgalmas pálya, hogy az időjárás viszontagságai ne jelentsenek akadályt kezdőknek és profiknak sem! Az erdei pálya egy igazi harcszíntér hangulatát kelti, a beltéri pályát azoknak ajánljuk, akik beltéri „száraz” játékra vágynak, ahol még festékesek sem lesznek. A kültéri versenypályát a sport és az aktív kikapcsolódás kedvelőinek javasoljuk és mindazoknak, akik szívesen kipróbálnák magukat körmérkőzések, amatőr bajnokságok keretei között.

RODEO RANCH – GYIRMÓT ( 6 km Győrtől)

A kaland, kihívás, extrém sportok szerelmeseinek nyújt a Rodeo Ranch igényes és sokoldalú kikapcsolódást távol a város zajától. Céges csoportok, baráti társaságok részére egyedi programok, csapatépítő tréningek összeállítása igény szerint – természet és állatbarátoknak, a víz szerelmeseinek, kalandvágyóknak, a sebesség megszállottainak…

GOKARTMÁNIA – GYŐRZÁMOLY (6 km Győrtől )

Sport, sebeség, izgalom… szórakozás mindenkinek!
Magyarország legnagyobb terem gokart pályája!

HAJÓKÁZÁS A FOLYÓK VÁROSÁBAN

Csapatépítő élmények sétahajóval, tutajjal Győrből
Programlehetőségek: Meglepetés party, Baráti társaságok találkozói, céges rendezvények, gyertyafényes vacsora a hajón, grillparty, gulyás party, halászlé party, borkóstoló a hajón, bográcsozás, sétahajózás

SZIGETKÖZ (20-30 km Győrtől)

A Mosoni-Duna és a Nagy-Duna között elnyúló terület, ahol a síkságon szétterülő Duna hordalékából szigeteket, zátonyokat épít, majd számtalan ágra szakadva folyik tovább, gazdag természeti kincseivel, növény- és állatvilágával sok természetjáró turistát csábít kirándulásra.
Programlehetőségek: bakancsos és bringatúrák, vízi sportok, kajak-kenu-motorcsónak kölcsönzése, kirándulások

PANNONHALMA (20 km Győrtől)

A kereszténység és az európai kultúra honi bölcsője ez a monostor, mely 1996. óta – alapításának 1000. évfordulójától –  az UNESCO Világörökség része.

Programlehetőségek: Családi nap a monostorban, monostori séták, orgonahangversenyek, kiállítások, Arcus Temporum Művészeti Fesztivál, pincelátogatás és borkóstolás az Apátsági Pincészetben, pálinkakóstolás a Pannonhalmi Pálinkáriumban

Céges programlehetőségek letöltése PDF formátumban

A Belga

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében!
Utazz a világhírű belga sörök titokzatos világába és élvezd a különleges fantázianevek mögé rejtett, íz- és színharmóniában megkomponált fogásokat!

Megközelítés

  • Belga Étterem és Söröző

  • 9021 Győr, Árpád út 34.

  • Telefon: +36 96 889 460

  • belgagyor@danubiushotels.com

Nyitva tartás

  • Hétfő - Szombat11.00 - 24.00
  • Vasárnap11.00 - 22.00
  • Ünnepnapokon11.00 - 22.00