Valentin napi desszert

Valentin napi szerelmes ételsorunk desszertjét – Panna cotta eperrel –  a jövő héten megkóstolhatják a Belga Étterem és Sörözőben.

 

De mi is az a panna cotta?

A panna cotta Észak-Olaszországból, Piemontéből származó édes, fényes felületű, vaníliától pettyezett puding, amit tojás nélkül készítenek, jó minőségű, magas zsírtartalmú tejből és tejszínből.

A panna cotta ízét a krém és a hozzá társított öntet együttesen határozza meg. A vaníliás alapverzión túl másféleképp is ízesíthető. A zselatinnal való kikeverés közben adhatunk hozzá fahéjat, szegfűszeget,vagy kardamomot, ízesíthetjük valamilyen gyümölcs- vagy csokoládésziruppal, cseppnyi kávéval, tehetünk bele citrushéjat, kókusz- vagy csokoládéreszeléket, durvára tört vagy darált diót, mogyorót vagy mandulát, de nagyon elvadult esetben még ehető virágokkal is gazdagíthatjuk a krémet.

A Belga

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében!
Utazz a világhírű belga sörök titokzatos világába és élvezd a különleges fantázianevek mögé rejtett, íz- és színharmóniában megkomponált fogásokat!

Megközelítés

  • Belga

    Étterem és Söröző

  • 9021 Győr, Árpád út 34.

  • Telefon: +36 96 889 460

  • belgagyor@danubiushotels.com

Térkép

Nyitva tartás

  • Hétfő - Péntek10.00 - 24.00
  • Szombat11.00 - 24.00
  • Vasárnap11.00 - 22.00